Трета поредна загуба остави участника в Шампионската лига Шалке 04

...
Трета поредна загуба остави участника в Шампионската лига Шалке 04
Коментари Харесай

Шалке 04 също вече е на Стената на срама

Трета поредна загуба остави участника в Шампионската лига Шалке 04 без нито точка през новия сезон в Бундеслигата и го подреди на Стената на срама паралелно до Байер (Леверкузен). Този път “кралскосините” се оказаха по-слаби от Борусия (Мьонхенгладбах) и отстъпиха с 1:2 като посетители. Футболистите от Гелзенкирхен стигнаха до много шансове за отбелязване, само че отсреща си имаха Ян Зомер. Швейцарският пазач се съобщи единствено един път и то в добавеното време, когато Брийл Емболо означи оказалото се почетно попадение на “04”.

2' #BMGS04 1-0 pic.twitter.com/pq5pBucJ0M
— Bundesliga English (@Bundesliga_EN) September 15, 2018
Преди това отборът на Гладбах си беше приключил работата след голове на Матиас Гинтер още в 3-ата минута и на Патрик Херман в 76-ата. Две минути преди второто попадение на “жребчетата” най-хубавият на терена Йонас Хофман стреля в гредата.

Вратарят на Шалке Ралф Феерман също се отличи с положителни намеси, само че не всички от сътрудниците му бяха на това равнище. Левият халф-бек Хамза Мендил започва неубедително и беше сменен още в 25-ата минута, с цел да не получи втори жълт картон.

Идната седмица за тима на Доменико Тедеско ще е тежка, тъй като във вторник на “Фелтинс Арена” идва Порто, а в събота ще гостува първенецът Байерн (Мюнхен).

В същото време Борусия продължава да бъде без проваляне и има 7 точки. След седмица отборът ще гостува на Херта (Берлин). МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА СТАТИСТИКА КЛАСИРАНЕ Бундеслига 3 кръг, събота 15 септември  Борусия Мьонхенгладбах 2:1краен резулат  Шалке 04
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР