Трета поредна неделя медици от Ловешката болница и жители на

...
Трета поредна неделя медици от Ловешката болница и жители на
Коментари Харесай

Пореден протест на медиците от Ловешката болница

Трета поредна неделя медици от Ловешката болница и поданици на града ще блокират за час, от 17 до 18 часа, придвижването по основния път София - Варна в региона на пътен възел Абланица поради продължаващото тежко финансово положение на регионалната болница и неразбираемото ѝ бъдеще.

След като и тази седмица не получиха заплати, ловешките медици не престават да упорстват страната да предприеме незабавни ограничения за излизане на болничното заведение от тежкото й финансово положение:

" Възмутени сме от наглото държание на министър Ананиев да задава един и същи въпрос – " Къде сме били до момента? “. Ние сме си били на работните места. Трябва да отговори на нашия въпрос – " Къде беше страната? “. Във всеки ръб е имало представител от министерството. Те си назначаваха шефовете, а най-после ние излязохме отговорни. Искаме документ, подписан, за повдигане на запорите ".

" Ще протестираме, до момента в който забележим действителни дейности, освен някакви проекти на хартия " - споделиха протестиращи.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР