Трета поредна година Българското национално радио организира Радио парк фест

...
Трета поредна година Българското национално радио организира Радио парк фест
Коментари Харесай

Радио парк фест на БНР дава старта на лятото на 14, 15 и 16 юни в София

Трета поредна година Българското национално радио провежда Радио парк фест на 14, 15 и 16 юни. Отново на сцената на Голямата поляна в Южния парк в София ще бъде показано най-хубавото от българската поп, рок и хип-хоп музика. БНР още веднъж дава опция на феновете на българската музика да слушат онлайн обичаните си реализатори, чиито песни звучат в ефира на всички стратегии на националното радио.

Лятото стартира с Остава, Миленита, Орлин Павлов, Jeremy?, Dorothy Takev, Жлъч, Гена и Григовор, Marten Roberto, DJ Desy, Последователте на БНР във Facebook гласоподаваха да бъдат поканени младите рок банди - Krekhaus, MIRY и Innerglow. IVA пък си завоюваха присъединяване след единомислещото гласоподаване на музикалните редактори на БНР, жури на състезанието за нови български песни - " Пролет "

БНР продължава да извършва задачата си да поддържа новата вълна актьори, като им дава късмет да излязат на една сцена с одобрените имена в българската музика. За първи път Стара къща отваря порти за влогърите. На сцената в неделя със свое шоу ще излязат тийн идолите - двойките влогъри VaseTO & Nikole DB и Sandeff & Stella. Последователите на известните ютюбъри ще могат да се снимат с тях, да получат подписи и да се забавляват дружно с любимците си от 17:00 до 18:00 часа

Дневната стратегия ще премине под мотото: хубава музика, положително въодушевление и доста придвижване. Младежкото радио на БНР – Радио София провежда в събота сред 10 и 11 часа щафетните игри за деца и родители. Теглене на въже, скачане с чувалчета, мини футболен шампионат и съревнование с обръчи - това са единствено част от провокациите, с които дребни и огромни ще имат опцията да се забавляват.

Асоциация за развиване на българския спорт са подготвили голям брой изненадиза децата. СКЛА ХАЙ ЛЕВЕЛ АКАДЕМИ ще проведат открити тренировки по лека атлетика. Спортен клуб по Ушу/кунг фу БАТЯТ провежда обичаен Ян Тайджи Чуан. Ще има, рисувателна работилница, музикални игри и драматизации на приказки за най-малките. ЕМ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) Джей Спорт показват Зумба за деца.

Ще има лекции по какъв начин децата да сърфират безвредно, бързо и дейно в Интернет. Всички от 7 до 18 години са поканени да надникнат в света на технологиите и да схванат повече за тяхното място на киноекрана и в личното им всекидневие. Кой и по какъв начин основава едни от най-зрелищните образни резултати е единствено един от въпросите, на които Марина Маринова от „ Центъра за занимателна математика " ще отговори по време на лекциите „ Суперсилите на Интернет ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР