Трета година колегите от БСП не се научиха какво е

...
Трета година колегите от БСП не се научиха какво е
Коментари Харесай

Биков: БСП не се научиха за смисъла от вота на недоверие

Трета година сътрудниците от Българска социалистическа партия не се научиха какво е избор на съмнение, какъв е смисълът и, че не е пиар инструмент, който да играе ролята „ всяко знамение за три дни “. Това съобщи на конференция депутатът от ГЕРБ Тома Биков в отговор на изявление на социалистите, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Единствената мярка е държавното управление да падне. Това е безконтролно държание и ние ще отхвърлим вота, безапелационен е Биков.

„ Призовавам госпожа Нинова да се вгледа в кмета на Перник, който доста ясно сподели по какъв начин се работи. Правителството и кметът не са надалеч толкоз словоохотливи за разлика от тези, които стоят на „ Позитано “ и считат, че може да се реши казусът с няколко конференции “, сподели още Биков.

На конференцията участва човек, който приказва против боклука, а компанията му е обвързвана със скрап.

Депутатът от ГЕРБ и ръководител на комисията по околна среда в Народно събрание Ивелина Василева също означи, че изявлението на Българска социалистическа партия не е държавническо и акцентира, че през годините на този парламент алените не са внесли едно предложение в бранш води, въздух и боклуци. За разлика от тях ГЕРБ единствено за последната година 3 оферти за възстановяване на въздуха.

Василева отхвърли изказване на Българска социалистическа партия, че от трети страни не е внасян RDF и болничен боклук за изгаряне. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР