Трета доза коронавирусна вероятно ще бъде въведена в Сърбия, а

...
Трета доза коронавирусна вероятно ще бъде въведена в Сърбия, а
Коментари Харесай

В Сърбия ще има трета доза ваксина за рискови граждани

Трета доза коронавирусна евентуално ще бъде въведена в Сърбия, а рекомендациите към жителите ще бъдат огласени до 1 август, оповестява " Политика " в днешното си издание.

Според вестника Националният имунизационен орган е постигнал кардинално съглашение за използване на още една доза ваксина за имунизирани жители, които са със слаб имунитет заради други болести, изключително хора с автоимунни болести, тези, които са на имуносупресивна терапия и пациенти с трансплантация на органи, добавя БГНЕС.
 Politico: Modernа се пробва да избегне заплащането на високи налози от продажбите на ваксини Politico: Modernа се пробва да избегне заплащането на високи налози от продажбите на ваксини
Производителят на ваксини Moderna основава магазин в Швейцария и в американския щат Делауеър, с цел да избегне заплащането на високи налози в...

Допълнителна доза от имунизацията ще бъде предложена за тези над 80 години, които имат заболяване, както и за по-младите жители, които имат сърдечно-съдови болести и нямат антитела.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР