Трескава подготовка започна във всяко курортно място у нас, след

...
Трескава подготовка започна във всяко курортно място у нас, след
Коментари Харесай

Треска за туристи след извънредното положение. Изберете града на здравето!

Трескава подготовка стартира във всяко курортно място у нас, откакто бе оповестено, че хотелите и къщите за посетители са подготвени да одобряват туристи. Властта към този момент прикани българите да изберат отмора в планината или на морето у нас. А от бизнеса откровено се надяват всички ние да опознаем тайните на България. Разбира се, огромни са очакванията и за посетители от чужбина, чийто брой преди COVID-19 бе сериозен,

Кризата удари съществено дребните туристически дестинации, като Вършец, да вземем за пример. Оттам започнаха самодейност да се саморекламират от дълго време, по фейсбук, разкривайки красивата природа на сгушения в Стара планина град.

От туристическия отрасъл във Вършец се надяват градът да се изпълни още за 24 май.

"Планирахте ли своята отмора по случай 24 май? Ако към момента не сте - побързайте! Местата за настаняване в курортен град Вършец ви чакат! Разнообразни, уютни и приветливи - за всеки усет ", гласи един от постовете.

Покрай COVID-19 не забравяйте за хубавите български села!

За идните три почивни дни очакванията са за повече посетители.

Подчертава се, че към този момент работят и заведенията на открито. А гостите на града може да са сигурни, че се съблюдават всички противоепидемични ограничения.

Вършец се популяризира като град на здравето. Място, на което същински може да си починете. Тук няма да срещнете шумни компании, мощна музика или досадни туристи. Всеки идва с ясното схващане, че може да получи същинска отмора. Вършец е място за самозареждане. Самите поданици на Вършец са тихи и спокойни хора, вежливи. А след напрежението около пандемията, обществената изолираност и компликациите на работното място това в действителност може да се окаже най-подходящото място.



Във към този момент топлото, само че не и горещото време, може да си извършите освежаваща разходка до връх Тодорини кукли. Тук се намира и село Заножене, което е запазило българския дух.

Порадвайте се и на Слънчевата градина.

Хотелите с водолечение пък са пододящи за хора, които се нуждаят от рехабилитации.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР