Треньорският щаб на Реал Мадрид, начело с наставника Зинедин Зидан,

...
Треньорският щаб на Реал Мадрид, начело с наставника Зинедин Зидан,
Коментари Харесай

Зидан поздрави играчите си от дистанция

Треньорският щаб на " Реал " Мадрид, отпред с наставника Зинедин Зидан, посрещна тима на клубната база във " Валдебебас ". Заради ограниченията за обществена отдалеченост обаче събирането на " Лос Меренгес ", за пръв път след прекъсването на сезона, изглеждаше необичайно.

Един по един звездите на кралския клуб минаха проби за ковид, а Зидан ги поздравяваше от разстояние и през маска. Всички носеха и ръкавици, спазвайки строгите ограничения на управляващите за ограничение разпространяването на CОVID-19.



Футболистите на " Реал " Мадрид ще се върнат към подготвителни занимания на 11 май . Това е датата, на която ще бъде отворен подготвителният комплекс на " белите ".

Първоначално футболистите ще организират единствено самостоятелни занимания, каквито са изискванията на държавното управление, с цел да се пристъпи към дотъкмяване на сезона.

Всъщност играчите ще бъдат в още по-голяма изолираност след започването на тренировките, защото никой различен няма да има право да влиза въз основата. В общите пространства пък ще има строги правила, с цел да не се допусне вероятно разпространяване на ковид.
Шефът на Ла Лига: В аптеката е по-опасно, в сравнение с игрището "Знаем, че хората се опасяват, само че подхващаме нужните ограничения за сигурност "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР