Треньорската смяна в Дженоа даде положителен ефект и днес отборът

...
Треньорската смяна в Дженоа даде положителен ефект и днес отборът
Коментари Харесай

Неостаряващият Пандев затвърди възхода на Дженоа

Треньорската промяна в Дженоа даде позитивен резултат и през днешния ден тимът изигра следващия си мощен мач след идването на Давиде Балардини на мястото на Иван Юрич. " Грифоните " надделяха с 1:0 като посетител Верона и към този момент са на 15-о място в класирането. В воин за отбора от Генуа се трансформира ветеранът Горан Пандев. 34-годишният македонец вкара гола на успеха в края на първото полувреме.

Българският национал Андрей Гълъбинов не игра поради травма, а Пандев стартира на върха на офанзивата, подкрепян от Адел Таарабт.
Верона търсеше едвам трети триумф през сезона, с който да се измъкне от зоната на изпадащите. Вместо това, съставът на Фабио Пекия записа пета загуба от последните си 6 мача и в таблицата е само пред новака и цялостен новобранец Беневенто.

Верона игра добре в началните минути и Даниеле Верде уцели напречната греда с техничен прехвърлящ удар. Домакините имаха и други положения, само че се разминаха в средата на първата част, когато удар на Андреа Бертолачи рикошира в Пандев и топката мина напълно малко над вратата.
Секунди преди почивката още веднъж Таарабт провежда добра офанзива. Бертолачи не съумя да засече неговото подаване, само че топката стана комфортна за Пандев и ветеранът я насочи в мрежата - 0:1.

Второто полувреме се разви по подобен метод - с повече офанзиви на Верона, само че без действителни рискове за вратата, защитавана от Матия Перин. Лука Ригони пропусна да успокои Дженоа с втори гол, а резервата Давиде Бираски също се провали от чиста позиция в края на мача.
FINE PARTITA:#VeronaGenoa 0-1 pic.twitter.com/7bx5sTB3QO
— Genoa CFC (@GenoaCFC) 4 декември 2017 година Дженоа ще се опита да продължи мощната си серия и в семейството на Аталанта, до момента в който Верона гостува на новака СПАЛ 1913 в идващия кръг и при победа ще го изпревари в класирането.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Серия А 15 кръг, понеделник 4 декември  Верона 0:1краен резулат  Дженоа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР