Треньорската рокада в „Левски“ не се отрази позитивно на резултатите

...
Треньорската рокада в „Левски“ не се отрази позитивно на резултатите
Коментари Харесай

„Левски“ с три от три загуби при Дерменджиев

Треньорската рокада в „Левски“ не се отрази положително на резултатите на отбора най-малко що се отнася до инспекциите в предсезонната подготовка. „Сините“ записаха трета поредна загуба под управлението на Георги Дерменджиев, откакто отстъпиха с 1:2 на съветския първокласен „Урал“. Голмайсторът от есента Станислав Костов вкара единственото попадение в 51-ата минута, откакто преди този момент Андрей Панюков бе дал стабилен задатък на руснаците до 10-ата минута. Цял мач за отбора от Висшата лига записа Николай Димитров-Хичо. Двубоят стартира с едноминутно безмълвие в памет на „синята“ легенда Александър Манолов, който през вчерашния ден напусна този свят на 75 години.

„Сините“ излязоха с три промени в стартовия състав от последната контрола против 13-ия в Полша. Младият Станислав Иванов, Белмонт и Станислав Костов бяха сменени от Богдан Вашчук Илия Юруков и Сержиу Буш. Николай Михайлов бе на вратата, а Цветкович, Яблонски, Рейш и Горанов още веднъж действаха в отбрана. Тиам и Юруков бяха опорните халфове в скица 4-2-3-1. Вашчук, Давиде Мариани и Паулиньо играеха зад Буш.

“В рамките на шест-седем минути допуснахме два гола. Много мъчно беше по-късно да се пренастроим – изясни след провалянето Дерменджиев. – Този мач се разделя на две полувремена. Второто полувреме беше по-добро, макар че темпото бе по-бавно. Отборът стартира да демонстрира темперамент. Мисля, че има капацитет. Знаете, че за три,четири или пет мача няма да променим метода на игра на тима. Второто полувреме ми дава съображение да мисля, че това до известна степен е играта на Левски, като се изчистят някои неточности. Започнахме мача неподготвени. Няма по какъв начин да започнеш да играеш мач с два гола за седем минути.“
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР