Треньорската легенда сър Алекс Фъргюсън дава все по-окуражаващи знаци за

...
Треньорската легенда сър Алекс Фъргюсън дава все по-окуражаващи знаци за
Коментари Харесай

Страхотни новини: Сър Алекс е напълно адекватен

Треньорската легенда сър Алекс Фъргюсън дава все по-окуражаващи знаци за здравословното си положение. След като през днешния ден излезе от изкуствената кома, в която беше подложен поради мозъчния кръвоизлив и последвалата интервенция, към този момент е ясно и какви са били първите му думи към медиците.

Вестник "Сън " се добра до вътрешна информация от болничното заведение, в която е подложен той. Според източниците на изданието, някогашният управител на Манчестър Юнайтед е провел изцяло съответен диалог с лекуващия го доктор и се поинтересувал какво тъкмо е положението му и по какъв начин ще протече лекуването му.

Според въпросния източник на изданието, първичните прогнози на лекарите са оптимистични, а фамилията и околните му са държани непрекъснато в течение какви грижи се поставят за него и по какъв начин ще продължи възобновяване му.

В същото време, Фърги е получил увещание от играчите на Юнайтед, че ще играят за него във финала за ФА Къп на 19 май против Челси. Те са му оповестили, че желаят от него да гледа мача по малкия екран и да им стиска палци да победят в негова чест.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР