Треньорската легенда Георги Василев направи своя анализ за случващото се

...
Треньорската легенда Георги Василев направи своя анализ за случващото се
Коментари Харесай

Гочето: Левски си изми ръцете с Дерменджиев

Треньорската легенда Георги Василев направи своя разбор за протичащото се в българския футбол. Шампионът на България с Етър, Левски и ЦСКА разяснява обстановката в трите отбора в челото на класирането и изрази позицията, че Красимир Балъков е измежду най-хубавите разновидности за селекционер на националния тим.

„ Левски в никакъв случай няма да загуби своя ореол. Сега е в интервал, който ще би трябвало да го изживее, ще се трансформират нещата, ще излезе от тази рецесия. Тимът от много време страда и буксува, остава много отвън това, което заслужава като име и обичаи. Свидетели сме на доста треньорски смени, на футболисти, с цел да стигнем и до последния миг с освобождението на Георги Дерменджиев. Определено ме изненада това решение, защото той изкара 4 месеца, 2 е бил в развой на подготовка “, разяснява Гочето в „ Домът на футбола “ по „ Диема Спорт “.

„ Все ми се коства, че тук някои си измиват ръцете с виновността, която са поставили върху Георги Дерменджиев. Добър, балансиран човек, спокоен, това е неговият жанр на работа. Опитите незабавно да се прави оценка като неточност. Естествено, че е неточност като няма резултати, само че нали си спомняме първата позиция, ще преживеем тежки дни, в Левски се постановат корекции и някак Гошо остана като жертва на всичко това. На тази политика.”

„ В това положение, в което се намира Левски, не съм сигурен, че ще завоюва бараж. Ако се яви на бараж, което теоритично е напълно възможно”, проучва Василев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР