Треньорската комисия към БФВолейбол организира семинар с участието на Силвано

...
Треньорската комисия към БФВолейбол организира семинар с участието на Силвано
Коментари Харесай

Треньорски семинар със Силвано Пранди на 1 август

Треньорската комисия към БФВолейбол провежда семинар с присъединяване на Силвано Пранди. Националният селекционер ще дискутира с наставниците на българските клубове всичко по тематиката " Същност и наличие на подготовката в предсъстезателния интервал при елитните клубове ". Семинарът е на 1 август и ще започва в 11 ч. Броят на участниците не е стеснен. Всеки, който се запише, ще стане част от лекцията.
 След 50 години Пранди отново отиде в селото на Чолов
Заради пандемията и от основание за сигурност още веднъж участниците ще бъдат във видео връзка. Откакто Людмил Найденов стана ръководител на треньорската комисия, това е вторият сходен семинар. Преди два месеца от четири континента се включиха участници за лекцията " Посрещане " на Георги Петров, треньор в съветския първенец Локомотив (Новосибирск). Целта е такива срещи да станат процедура и да се покачва квалификацията на родните експерти.

Основната цел в този момент е опитът на Пранди, един от най-именитите корифеи във волейбола, да помогне на тимовете за подготовка в рисковата обстановка, основана от КОВИД-19. Заради пандемията шампионата беше прекъснато още през март.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР