Треньорска рокада в Байерн Мюнхен няма да има и въобще

...
Треньорска рокада в Байерн Мюнхен няма да има и въобще
Коментари Харесай

Треньорска рокада в Байерн на този етап няма да има

Треньорска рокада в Байерн Мюнхен няма да има и изобщо не е обсъждана. Това оповестиха ръководителите на немския исполин на изключителна конференция през днешния ден.

Няколко немски медии тази заран оповестиха, че на конференцията ще бъде оповестена раздялата с наставника Нико Ковач и замяната му с Арсен Венгер, само че се оказа, че това изобщо не дава отговор на истината.

Шефовете на Байерн вместо това нахокаха публицистите за пренебрежителните и унизителни мнения по отношение на тима, а също по този начин изрекоха поддръжката си към хърватина, който през лятото размени Юп Хайнкес на кормилото на тима.

В конференцията взеха присъединяване президентът Ули Хьонес, ръководителят на Управителния съвет Карл-Хайнц Румениге и спортният шеф Хасан Салихамиджич. Последният бе безапелационен, че клубът застава напълно зад Ковач, цени работата му и треньорът е добре осведомен с това,.

Байерн сега е на едвам шесто място в Бундеслигата с закъснение от водача Борусия Дортмунд с четири точки. В Шампионската лига баварците завоюваха четири точки в два мача и са втори в група Е. Към момента те са в серия от четири мача без победа в другите надпревари. Нико Ковач през април подписа тригодишен договор с немския исполин, който влезе в действие на 30 юни. Слуховете за уволняване на Ковач потеглиха, откакто Арсен Венгер разгласи, че е подготвен да се върне в треньорската специалност от началото на идната година. На конференцията през днешния ден ръководителите на Байерн оповестиха, че отсега нататък публицистите, които разгласяват непочтителни публикации по адрес на тима, може да чакат " поща от юриста на клуба ". /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР