Треньорката в Гласът на България“ Камелия запозна талантите от отбора

...
Треньорката в Гласът на България“ Камелия запозна талантите от отбора
Коментари Харесай

Елена Папаризу разкри пред Камелия гафовете си на сцената

Треньорката в „ Гласът на България “ Камелия срещна гениите от тима си с гръцката звезда Елена Папаризу. Двете им споделиха за опита си на сцената и даже разкриха по какъв начин се оправят с гафовете, които непроменяемо се случват на всеки един реализатор.

Докато на гъркинята се наложило да прикрива с яке скъсания си панталон по време на концерт в Полша, то при фолк певицата батериите на микрофона свършили по средата на следващата й ария. Тогава тя без терзание слязла от сцената, сменила ги и с необятна усмивка се върнала пред почитателите, с цел да си довърши осъществяването.

И двете певици бяха единомислещи, че колкото и притеснителни да са тези моменти, човек не трябва да се издава пред публиката, че е станал гаф, а да се вземе в ръце и да продължи да се забавлява.

Също като Камелия, и Елена Папаризу е треньор в гръцкото издание на „ Гласът “. Пред българските гении тя показа, че с изпълнителите от тима си работи както за превъзмогването на страховете им, по този начин и за изваждането на напред във времето на мощните им черти.

Папаризу посъветва финалистите в „ Гласът на България “ да внимават с хората, с които се обкръжават, най-много при подбирането на екипите си. Според нея за един реализатор е значимо да не чува единствено похвали от обкръжението си, само че и да получава градивна рецензия, посредством която всички дружно да вървят напред. Самата тя се усеща щастливка от обстоятелството, че хората към нея са точно такива и е съумяла да ги подбере още при започване на кариерата си.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР