Треньорката на волейболния ЦСКА Юлия Иванова коментира тежкото поражение от

...
Треньорката на волейболния ЦСКА Юлия Иванова коментира тежкото поражение от
Коментари Харесай

Юлия Иванова: Отборът ни е млад и неопитен, но целта пред ЦСКА е медал

Треньорката на волейболния ЦСКА Юлия Иванова разяснява тежкото проваляне от Левски с 0:3 гейма във " безконечното " дерби от НВЛ-жени.

" Посрещането не беше мощният ни детайл. Днес нямахме и добър сервис. Моята цел беше да бием мощен сервис, въз основата на риска, и да ги стопираме на блок. Левски играе бърз волейбол, на който ние не сме привикнали. Това, че направихме много блок, е добре, само че сервисът ни беше много слаб. Оттам и посрещането е едва ".

" Отборът е построен от млади състезателки, само че някои от девойките играят към този момент трета или четвърта година. Трябва да има самообладание и време за обиграване. Имаше обстановки, в които нямаше кой да вдигне топката. Центърът ни е 16-годишно момиче, тя е неопитна и неуверена, само че това са неточности на младостта. Всяка неточност е точка, няма какво да създадем, с изключение на да сме търпеливи ".

" Целите на ЦСКА са да вземем орден. Тази година се надяваме да се преборим с останалите тимове - Димитровград, Берое и Казанлък. Отборите на Марица и Левски са много по-класни от нас ". Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР