Треньорите на отборите от Група Н от втората фаза на

...
Треньорите на отборите от Група Н от втората фаза на
Коментари Харесай

Хейнен, Тили, Веласко и Гърбич: Групата във Варна е много силна

Треньорите на тимовете от Група Н от втората фаза на Световното състезание по волейбол Хейнен (Полша), Лоран Тили (Франция), Хулио Велско (Аржентина) и Никола Гърбич (Сърбия) се сплотиха към мнението, че групата е доста мощна.

" Групата е доста мощна, три от тимовете в нея - Полша, Франция и Сърбия, се смятат за любимци преди началото ", разяснява селекционерът на Аржентина Хулио Веласко.

Той уточни, че неговият отбор няма доста огромни шансове за класиране за финалите, само че тимът има късмет да покаже най-хубавото и да се показа по най-хубавия метод против тези противници.

Наставникът на Полша Витал Хейнен се съгласи с изявлението на треньора на Аржентина, че групата е доста мощна.

" Тежка група, ще се опитаме да се представим по най-хубавия метод ", съобщи Лоран Тили.
Той изясни, че тимът не е в най-хубавото положение след тежките мачове от първата фаза на шампионата в Русе. По думите му срещите с Бразилия и Холандия в крайдунавския град са били доста сложни за неговия отбор и дребните неща са дали разликата.

" Надявам се да дадем най-хубавото от себе си и да продължим в идната фаза ", уточни експертът и добави, че се надява Франция да вземе оптимален брой победи, с цел да продължи напред.

" Отборът ни бе в сложна група, само че успяхме да се класираме с 4 победи ", съобщи треньорът на Сърбия Никола Гърбич. Той добави, че се надява възпитаниците му да реализират допустимо максимален брой победи, без значение против кого играят.

Срещите от група Н на Световното състезание започват на следващия ден. От 17.00 часа е срещата Сърбия-Франция, а от 20.30 часа играят Полша и Аржентина.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР