Треньорите на Ливърпул и Манчестър Сити продължават с комплиментите един

...
Треньорите на Ливърпул и Манчестър Сити продължават с комплиментите един
Коментари Харесай

Клоп: Не сме най-добрия отбор в Европа, защото Сити е най-добрият отбор в света

Треньорите на Ливърпул и Манчестър Сити не престават с комплиментите един към различен. След като преди няколко дни мениджърът на Сити Хосеп Гуардиола призна Ливърпул за главен кандидат за купата, пристигна ред и на Юрген Клоп да се включи в този звук, обявявайки "небесносините " за най-хубавия тим в света. Ливърпул е настоящия победител в Шампионската лига и довечера започва отбраната на трофея в мач с Наполи.

"Ние няма по какъв начин да бъдем най-хубавият тим в Европа, защото най-хубавият тим в света е от Европа и това е Манчестър Сити, сподели Клоп по тематиката, представен от Sky Sports. Има доста положителни тимове, ти си задължен непрекъснато да се доказваш, че имаш правото да се намираш измежду тях.

"През предходната година бяхме доста положителни. Не съм сигурен, че сме били най-хубавите, само че бяхме задоволително добре във значимите моменти. Затова и спечелихме Шампионската лига.

Часове преди мача на алените с Наполи, Клоп разяснява и думите на своя управител Морко Козик, който по-рано през седмицата съобщи, че британският климат може да повлияе на продължаването на контракта на 52-годишния експерт с клуба.

"Агентът ми искаше да се пошегува. Затова аз ще бъда сериозен. Това беше немски комизъм, който несъмнено, никой не разбра. Устройва ме английския климат, нямам никакви проблеми с него. Искам да повторя, че в никакъв случай не съм си избирал работа съгласно климатичните особености на града. Също по този начин и климатът в никакъв случай не е бил причина да напусна страната. Тази история въобще не стои на дневен ред, е представен Клоп от португалския вестник А Бола.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР