„Треньорът също така каза, че настроението е все едно сме

...
„Треньорът също така каза, че настроението е все едно сме
Коментари Харесай

Капитанът на Левски съжалява за изпуснатата победа

„ Треньорът също по този начин сподели, че настроението е все едно сме изгубили. Трябва да подвигаме главите, това е футболът. Лошото е, че наш извоюван мач те хванаха неточности. Нямаха нито една голова обстановка и посредством наши неточности изравниха. Играха пряк футбол и това ни изигра неприятна шега”, съобщи Миланов.

„ Да кажа почтено, тактиката ни беше първото полувреме да ги пресираме високо. Според мен много положително полувреме за нас. Вкарахме два бързи гола, което отвори мача, и мисля, че една концепция се дръпнахме обратно към този момент при 2:0. През второто полувреме след две наши неточности съумяха да ни изравнят.
Може би една концепция се дръпнахме обратно, само че знаехме, че ЦСКА са много мощни двамата нападатели – Евандро и Али Соу. Доста здрави и бързи, опитахме да стоим по-близо до тях. Вината си е напълно наша. Просто трябваше да вкараме трети гол и да затворим мача.
Нормално е като се вършат смени най-после, да се усеща това. Чест му прави на Тиам, който има 3 тренировки и изигра мача. Нашименто е в същата обстановка - 2-3 тренировки, не е в оптимална форма. Така стоят нещата.
Клиширано е, само че гледаме напред. Това е дерби, това е футбол. Реално те нямаха голови обстановки, единствено изритани топки. Вкараха ни два гола след лични наши неточности. Гледаме напред и това е.
Мисля, че Левски е на прав път. Както виждате, първи сме. ЦСКА могат да са щастливи, че взеха една точка. Идва мач с Лудогорец, дано забележим в него какво ще стане”, сподели Миланов. 35-годишният бранител е шурей на шефа на БФС Боби Михайлов. Шуреят му Николай Михайлов за следващ път остана запаса за сметка на черногореца Милан Миятович.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР