Треньорът Роберто Манчини се разграничи от слуховете, че е сред

...
Треньорът Роберто Манчини се разграничи от слуховете, че е сред
Коментари Харесай

Манчини: Каква Италия? Щастлив съм в Зенит

Треньорът Роберто Манчини се разграничи от слуховете, че е измежду претендентите за селекционерския пост в италианския народен тим. Специалистът акцентира изрично, че е удовлетворен от изискванията в сегашния си клуч Зенит и не желае да мисли за странични тематики.

Легенда на Италия: Назначете Моуриньо или Манчини

Треньорската позиция в „ скуадра адзура” към този момент е свободна след уволнението на Джампиеро Вентура, под чието управление Италия не съумя да се класира за Мондиал 2018 година. За страната, която има 4 международни трофеи на сметката си, сходен срам се случва за първи път от 1958 година насам.

Наследниците на Вентура на напред във времето

„ Точно като всички мои сънародници и аз мечтаех да видя Италия на Световното в Русия. Отпадането ми донесе нечувана тъга”, разяснява Манчини. „ Аз съм роден след 1958 година, когато за последно не бяхме съумели да се класираме. Не знаех какво значи това възприятие. Сега мога да споделя, че той е нереално и непостижимо тъжно.”

„ Не съм сюрпризиран, че моето име се загатва (като претендент за селекционер – б.р.). Виждам, че се разискват и други сътрудници с опит, които са печелили в доста разнообразни страни. Аз обаче съм благополучен в Зенит и Санкт Петербург, тъй че не мисля за националния тим. Целта ми в този момент е да печеля купата в Русия”, добави Манчини.

В Италия: Треньорът на Левски вид за "скуадрата "

Фаворит за поста в италианския народен тим все още е Карло Анчелоти, който е без работа, откогато по-рано през сезона бе уволнен от Байерн Мюнхен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР