Треньорът от Гласът на България Иван Лечев има период от

...
Треньорът от Гласът на България Иван Лечев има период от
Коментари Харесай

Иван Лечев имал връзка с Лили Иванова

Треньорът от " Гласът на България " Иван Лечев има интервал от живота си, за който приказва доста рядко. Музикантът не се връща към него, а в изявленията дава отговор на въпросите за тези години напълно малко. Става въпрос за времето, в което той е имал освен професионални, само че и персонални връзки с примата на попмузиката ни Лили Иванова.

Наскоро обаче му се наложи да си напомни за този интервал, защото една от участничките в музикалното риалити на bTV – Гергана Стоянова от Велико Търново, извърши песента " Покруса " от репертоара на огромната певица. Тогава Лечев не скри какъв брой впечатлен е от представянето на момичето и показа, че е работил с Лили Иванова. Гергана пък избра да отиде в неговия тим. За похлупак самата прима също изненада младата изпълнителка, като ѝ изпрати букет и своя албум " Севдана ".

Но каква въпреки всичко е истината за връзките на Лили Иванова и Иван Лечев? Връзката им стартира през 80-те години, единствено че двамата в никакъв случай не са живели под един покрив. По това време Лечев е на 30, а Лили – на 47. Въпреки разликата от 17 години в интерес на примата това не е спънка за любовта им, написа " Филтър ".

Не е загадка, че музикантът повлиява съществено на певицата и за смяната на нейния репертоар. Именно това е интервалът, в който Лили записва значително рок части. Издава ѝ албум, който обаче не е признат с екстаз от нейните фенове. Просто те избират да слушат осъществяванията ѝ в добре познатия ѝ жанр, написа още изданието.

" С Лили се разделихме, тъй като се изчерпа креативния ни контакт – признава Лечев. – Тя се разделя последователно с всички хора, с които е работила през годините. В нашия случай напуснах аз. Не сме се карали. Имаме напълно общителни връзки с нея. "

Двамата по този начин и не стигат до брак, само че Лечев минава четири път под венчилото. За първи път го прави, когато е единствено на 19. Две от съпругите му го подаряват със синове. Едната е певицата от " Трамвай № 5 " Оля Маркес, от която е първородния му наследник Иван Лечев-джуниър, а от четвъртата му жена – актрисата Жени Лечева, е второто му дете Константин, появило се на бял свят през 2012 година.

През 2022 огромният наследник на музиканта подвигна приказна женитба с приятелката си Тери Уикет в палат в Барселона. Тогава щастливият баща свири на цигулка по време на тържеството и това бе извънредно трогателен миг за него. Все още Иван Лечев-младши не е направил родителите си баба и дядо, само че семейството чака и това да стане скоро.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР