Треньорът нна ЦСКА-София Стамен Белчев изрази умерен оптимизъм, че тимът

...
Треньорът нна ЦСКА-София Стамен Белчев изрази умерен оптимизъм, че тимът
Коментари Харесай

Белчев: "БАТЕ Борисов" има слаби места и ги знаем

Треньорът нна " ЦСКА-София " Стамен Белчев изрази сдържан оптимизъм, че отборът му ще отстрани " БАТЕ Борисов " във II квалификационен кръг за Лига Европа. Двубоят е на следващия ден от 20:00 ч. на ст. " Българска войска " и ще се предава директно по " Диема спорт ".

" Съперникът има проведен клуб и добре играещ тим. Във всеки един миг в мача играчите им знаят какво да създадат. Футболистите им са дълго време дружно, имат синхрон, а и шампионата на Беларус не е прекъсвано. Но щом се касае за мач от евротурнирите, когато победелят се дефинира в един дуел - нямаме право на извинения. БАТЕ има мощни, само че и слаби места. Ние сме ги разузнали. Няма от какво да се тормозим. Надявам се, това което сме запланували да се случи. Едно от мощните им оръжия са статичните положения, само че и там сме ги разузнали добре. Надявам се при тези положения нашите играчи да си изпълнят поставените задания със успокоение и убеденост. Най-важното е да покажем колектив и дисциплинираност през целия мач. Шансовете са 50:50. Никога не сме чакали на шанс, ние работим за шанса. Отчитаме, че БАТЕ бие българските тимове. Дано ние нарушим тази традиция ", съобщи Белчев на конференцията преди дуела.

Той сигурно няма да разчита на четирима футболисти - диагностицираните с COVID-19 Петър Занев и Ахмед Ахмедов и контузените Иван Турицов и Асен Дончев. Турицов, който таман се бе възстановил, е получил нова контузия на вчерашната подготовка. Дончев пък е опериран в Германия и ще отсъства дълго време. Неговата липса ще оголи десния бек, на който играе сега националът Пламен Гълъбов, другояче централен бранител. Стамен Белчев призна, че търси състезател за този пост. Под въпрос до последно пък ще е португалецът Тиаго Родригес, за чието присъединяване ще се взема решение часове преди мача.

" ЦСКА-София " тренира и за вид, при който спечелилият се взема решение с дузпи, като треньорът има към този момент е определил изпълнителите.

Тимът на " БАТЕ Борисов " се чака да дойде в София през днешния ден по обяд. С отбора няма да са беларуските национали Станислав Драгун и Игор Стасевич, които са дали позитивни проби за COVID-19.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР