Треньорът Николай Костов по всяка вероятност ще изведе за последен

...
Треньорът Николай Костов по всяка вероятност ще изведе за последен
Коментари Харесай

Костов с няколко въпросителни за визитата под Околчица

Треньорът Николай Костов по всяка възможност ще изведе за финален път Левски през днешния ден. " Сините " през вчерашния ден организираха едно занятие, след което отпътуваха на лагер преди дуела под Околчица.

Спортно-техническите проблеми за Костов също не стопират, само че до последно той ще се надява, че ще може да употребява двама от главните си играчи. Става въпрос за Хосе Кордоба и Джавад ел Джемили. Защитникът и атакуващият халф пропуснаха загубата от Хебър с 1:2 за купата, защото бяха измъчвани от разнообразни контузии. Те се включиха в тренировката в четвъртък на запасите и играчите, които взеха по-малко присъединяване в Пазарджик, а през вчерашния ден също организираха обикновено занятие.

Треньорът до последно ще преценя дали да ги употребява на упования тежък терен във Враца, защото не желае да рискува здравословното им положение.

Костов няма да може да разчита на Асен Митков, защото младежкият национал е осъден за една среща поради петия си жълт картон, който получи против Хебър. Голяма е вероятността крайните бранители Петрис и Цунами да пропуснат мача, откакто не упражняваха през вчерашния ден, тъй като са измъчвани от контузии, написа " Тема Спорт ".
 Кордоба и Ел Джемили на линия за Левски против Ботев (Враца)
Кордоба и Ел Джемили на линия за Левски против Ботев (Враца)

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР