Треньорът на Зоря (Луханск) Виктор Скрипник коментира очакванията си преди

...
Треньорът на Зоря (Луханск) Виктор Скрипник коментира очакванията си преди
Коментари Харесай

Треньорът на Зоря: Познавам ЦСКА много добре

Треньорът на Зоря (Луханск) Виктор Скрипник разяснява упованията си преди дуела с ЦСКА от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Първият мач е в четвъртък от 20:30 часа на стадион "Васил Левски ". Реванпът в Запорожие ще е седмица по-късно - на 15 август.

"Познавам ЦСКА доста добре ". По думите на 49-годишния украинец "червените " няма с какво да го изненадат. Скрипник има и отличен коз в разузнаването на ЦСКА - българинът Веселин Бранимиров, който му е помощник.

"И предходната година играх против тях с ФК Рига. В първия мач няма да се затваряме. Ще играем отворено, само че доста значимо е след срещата в София реваншът да остане отворен, тъй като всичко ще се реши на него. Не бих бил срещу и да спечелим в България. Но финалът на дуела ще е в Запорожие. Ще е забавен конфликт ", сподели Скрипник в изявление за канал "2+2 ", който излъчва мачовете от украинското състезание.

Относно дуела с Днепър-1 в неделя, приключил 1:1, експертът разяснява: "Заслужен резултат. Невинаги се получава да победиш. Това споделих и на момчетата в съблекалнята. Противникът също ни затрудни. Защото, в случай че Будучност се бранеше с 8 души, то Днепър го правеше с 10. Момчетата към този момент привикнаха с новата ни тактичност. Вече все по-дълготрайно задържаме топката в половината на съперника. Трябва да сме удовлетворени и че не загубихме. Физически не бяхме доста свежи след мачовете в Лига Европа. ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР