Треньорът на Зоря Луганск Виктор Скрипник заяви, че ключовите моменти

...
Треньорът на Зоря Луганск Виктор Скрипник заяви, че ключовите моменти
Коментари Харесай

Треньорът на "Зоря": Неотсъдената дузпа и червеният картон решиха мача

Треньорът на " Зоря " Луганск Виктор Скрипник съобщи, че основните моменти в реванша против ЦСКА са били неотсъдената дузпа в интерес на " алените " и изгонването на Иван Турицов в средата на първото полувреме. Именно те и шансът са разрешили на украинския отбор да победи и да продължи напред в борбата за място в групите на Лига Европа.

" Знаехме, че противникът ще търси да означи гол. Да не допуснем гол против подобен противник е добре за нас. Естествено, оказа помощ ни и аленият картон, само че във футбола това се случва. Преди това съдията можеше да свири дузпа срещу нас, а в ответната офанзива изгони състезател на противника. Това беше и решаващия миг в мача - неотсъдената дузпа и аления картон. След този миг се стараехме да не позволяваме груби неточности и опитвахме да вкараме, което се и случи. Момчетата са герои - за три седмици изиграхме седем мача, от които пет победи и две равенства ", сподели Скрипник след мача.
Двоен удар по ЦСКА - неотсъдена дузпа и червен картон "Червените " останаха с човек по-малко в 21-ата минута против "Зоря "
В 20-ата минута на първото полувреме, топката удари по ръката футболист на украинците в наказателното поле, само че реферът реши да не показва бялата точка. В последвалата контраофанзива за " Зоря " Турицов извърши нарушаване като финален в отбраната на ЦСКА и остави тима с човек по-малко.

" Мога единствено да си показва какво щеше да стане, в случай че съдията беше дал дузпата и нямаше червен картон. Но такова е решението на съдията. Може да се каже, че в този случай имахме шанс ", добави той.

В плейофите на шампионата " Зоря " ще играе против испанския " Еспаньол ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР