Треньорът на Ювентус Маурицио Сари заяви, че ще убие своите

...
Треньорът на Ювентус Маурицио Сари заяви, че ще убие своите
Коментари Харесай

Треньорът на Ювентус заплаши футболистите с убийство

Треньорът на Ювентус Маурицио Сари съобщи, че ще убие своите играчи, в случай че не победят Байер Леверкузен. Разбира се, експертът сподели това в кръга на шегата. " Старата госпожа " към този момент си обезпечи присъединяване в елиминациите, само че от мача с немския отбор зависи кой ще бъде другият тим, който ще продължи напред. " Аспирините " се нуждаят от наложителна победа против Ювентус, а в това време ще се молят Атлетико да не победи вкъщи Локо (Москва).

" При първия ни диалог с управлението на Ювентус попитах за какво тимът е спечелил единствено три точки в края на сезона в Серия А. За мен е неприятен симптом, в случай че тимът е удовлетворен от обстоятелството, че е спечелил предварително купата и просто доиграва сезона. Да се играе в Шампионската лига е въпрос на авторитет. Затова чакам мощна и качествена игра, а резултатът ще пристигна самичък.

Победната ми серия в Европа към този момент е 21 мача. Някъде четох, че най-дългата серия на треньор е била 22 мача. Така че, в случай че играчите ми не завоюват против Байер, ще ги убия ", сподели Сари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР