Треньорът на Ювентус Маурицио Сари проведе различно интервю от обичайното,

...
Треньорът на Ювентус Маурицио Сари проведе различно интервю от обичайното,
Коментари Харесай

Различният Сари - от Буковски и Ролинг Стоунс до сълзите и Висшата лига

Треньорът на Ювентус Маурицио Сари организира друго изявление от нормалното, в което приказва за обичаните неща отвън терена и дали има някакви ритуали преди мачовете на отбора. Италианският експерт организира онлайн чат с клубната телевизия на „ бианконерите “:

„ Като дребен бях обхванат от Чарлс Буковски, с помощта на един мой доста добър преподавател. Бийтълс или Ролинг Стоунс? Повече Стоунс. До преди 7-8 години, когато бях с приятелите на сина ми им пуснах тази музика. Тогава те ми споделиха, че съм остарял, само че в този момент те са първите, които ме карат да им пущам музика от 70-те “, показа Сари.

„ Дали съм религиозен? Когато бях в Тоскана, имах място на паркинга, където постоянно паркирах колата си. Момчетата видяха това и преднамерено поставяха своите коли на него. Спомням си, че един път влязох в съблекалнята и споделих на един от футболистите да си реалокира колата, с цел да не го върша по втория метод. Той не го направи, след което аз му взех ключовете и я реалокирах надалеч от стадиона. Победихме с 2:0 и не можеха да ми кажат нищо “, добави още той.

Maurizio Sarri says Chelsea players 'learned to appreciate him' and says he misses Premier League https://t.co/VXV2yWabGn
— BolaUpdates (@BolaUpdates_) April 18, 2020
Фен на Ювентус го попита дали желае да се върне към някой мач, който би желал да промени:

„ Първият е в Рим за финала за Купата на Италия, а по-късно всеки мач от евротурнирите, тъй като това би означавало, че щяхме да продължим напред. В момента не съм с чиста глава. Гледах някои от нашите мачове,за да изчистя мнението си. Сега би трябвало да мислим, че ще играем през лятото, уповавам се да е по този начин, тъй че в този момент дано си починем. Защото несъмнено ще се наложи да доиграем този и в идващите 14-15 месеца да няма спиране. Гледам остарели мачове и всякога, когато видя Милан на Саки, съзнавам, че те са били двадесет години напред “, сподели Сари.

„ Никога не съм плакал обществено, само че от време на време се озовавах самичък у дома със сълзи на очи. Мисля, че това е част от пристрастеността, която влагам в играта. Това не е симптом на уязвимост, а на пристрастеност и мощ да започнете още веднъж. Имах спорове през първите месеци в съблекалнята на Челси. След това, когато споделих, че напущам след финала на Лига Европа, плаках, както и доста от футболистите. Липсва ми Висшата лига, атмосферата към стадионите е фантастична. За година там в никакъв случай не съм чул освиркване, почитателите идват на стадиона дружно, стадионите са красиви и цялостни. Не съм човек, който ще те потупа по рамото, а подобен, който ти споделя в случай че си направил неточности. Имам най-хубавите връзки с играчите си “, добави треньорът на Ювентус.

„ Две неща ме удивиха, откакто поех отбора. Заобиколени сме от обич на всяко място в Италия, само че и от ненавист. Това е нещо, което разбираш единствено в случай че си бил в Ювентус. Ние сме тези, които постоянно са желани от реферите, по-късно погледнете цифрите и ще разберете, че те вървят в напълно друга посока. Лично аз бях освиркван в Неапол, където съм роден и дадох всичко. В Торино почитателите на Фиорентина обиждаха майка ми и това ви йара да разберете какъв брой ненавист има към Ювентус “, сподели Сари.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР