Треньорът на Ювентус Маурицио Сари отново се изказа много ласкаво

...
Треньорът на Ювентус Маурицио Сари отново се изказа много ласкаво
Коментари Харесай

Сари: Роналдо не е като останалите футболисти

Треньорът на Ювентус Маурицио Сари още веднъж се изрече доста ласкаво за звездата на отбора Кристиано Роналдо. Той приказва преди мача със Сасуоло в неделя, като отхвърли да даде безапелационен отговор дали португалецът ще стартира като титуляр. Наставникът обаче съобщи, че той е необикновен футболист, който се разграничава от всички други.

" Кристиано е страховит запас за нашия тим. Той има устойчивост, само че може би сега му липсва малко заостреност, което е обикновено. Разполагам с трима нападатели с голям капацитет, тъй че постоянно чакам доста от тях. Кристиано тренира добре, частично с тима и частично независимо, само че той е подготвен за игра. Всички огромни нападатели се изнервят, когато не бележат голове, само че това е потребно. Вижте, явно е, че Роналдо не е като останалите футболисти, без значение какво е редно да се каже. Не всички играчи са идентични. Ако някой не приема обстановката, това ще е проблем за него, а не за тима. Но аз сега не виждам подобен проблем. Всичко е ясно и тъкмо ", съобщи Сари.

Пауло Дибала демонстрира страхотна форма в последно време, а същото може да се каже и за Гонсало Игуаин. Затова Сари бе запитан дали обмисля да заложи на трима в офанзива в даден миг от сезона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР