Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри смята, че изравнителният гол за

...
Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри смята, че изравнителният гол за
Коментари Харесай

Алегри: Случайният гол на Аякс обърна мача

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри счита, че изравнителният гол за Аякс през първото полувреме се е оказал преломният миг в реванша от четвъртфиналите на Шампионската лига. Холандският отбор завоюва с 2:1 в Торино и с общ резултат 3:2 доближи до полуфиналите, където ще срещне Манчестър Сити или Тотнъм. Ювентус пък е на точка от продобиване на осмата поредна купа в Италия, само че на процедура сезонът за торинци завърши.

“Изиграхме положително първо полувреме, въпреки да действахме малко без мисъл, когато владеехме топката. Футболът е непредсказуем. След инцидентният им гол у нас се появи някакъв боязън. Второто полувреме не е това, което желаех. Аякс справедливо победи и се класира напред. Роналдо се стараеше доста, само че когато играеш в четвъртфиналите на Шампионската лига, е значим всеки състезател. На нас ни липсваха четирима или петима. От това пострада сплотеността ни на терена, което даде преимущество на Аякс. Ругани и Бонучи имаха добър синхрон 50 минути, само че по-късно го изгубиха, което даде преимущество на Аякс.

Контузията на Дибала и влизането на Кийн разреши на Де Йонг да получи повече пространство. Вторият им гол пристигна след наша неточност. Де Лихт трябваше да бъде защитаван персонално, само че беше изтърван. Няма да преувелича, в случай че кажа, че 2,5 от трите гола, които Аякс ни вкара, бяха подарък от нас. Казах на президента Аниели, че оставам. Ще приказваме в околните седмици за моето бъдеще”, сподели Алегри. Самият Аниели към този момент разгласи, че не снема доверието си от треньора и удостовери, че ще договарят за нов контракт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР