Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри разкритикува футболистите след поражението от

...
Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри разкритикува футболистите след поражението от
Коментари Харесай

Ядосаният Алегри: Няма гаранция, че ще побеждаваме средняците, не сме по-добри от тях

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри разкритикува футболистите след провалянето от Верона (1:2). Това беше втора поредна загуба за Юве след тази от Сасуоло в средата на седмица. В класирането отборът е едвам на 9-о място, на цели 13 точки зад лидера Наполи и с мач повече.

“Думите няма да оказват помощ. В неприятна обстановка сме и би трябвало да приемем действителността, а тя е, че сме тим от средата на таблицата. Можем да се измъкнем единствено с повече увереност и класа. Няма смисъл да се самосъжаляваме. Трябва просто да работим и да решим проблемите си”, съобщи ядосаният Алегри.

“Знаехме, че Верона ще се опита да направи мача физически. Ако не им се противопоставиш съответно, ще загубиш. Няма гаранции, че ще побеждаваме тимовете от средата на класирането единствено тъй като сме Ювентус. Трябва да се борим за всяка точка. И против Сасуоло загубихме доста физически единоборства. Сгрешихме, че смятахме себе си за по-добър тим от Верона, а сега не сме. Трябва да сме реалисти”, уточни наставникът на Юве.

Алегри добави, че на този стадий е доста мъчно да се приказва, че тимът му има шансове да се бори за купата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР