Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри разкри, че защитникът Бремер е

...
Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри разкри, че защитникът Бремер е
Коментари Харесай

Алегри: Отборът се чувства добре, трудно ще определя стартовия състав

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри разкри, че бранителят Бремер е получил мускулна травма и няма да бъде разполагаем за мача против Севиля в четвъртък.

" Бремер има мускулна травма и няма да разгадавам на него. Другите са добре. Беше наслаждение да виждам тренировката през вчерашния ден. Имаме потребност от възторг, финалът в Будапеща би бил огромно достижение ", сподели Алегри на конференцията преди първия полуфинал против Севиля.

" Целият тим се усеща добре, ще ми бъде мъчно дефинира стартовите 11. Изправяме се против клуб, който е печелил шест пъти Лига Европа, те имат опит и постоянно са в играта. Ще имаме потребност от ужасно показване на следващия ден. Това е полуфинал и е комплицирано. Трябва да се възползваме оптимално от слабостите им ", разяснява Алегри.

" Бианконерите " са заети на два фронта в днешния ден. Докато тимът се приготвя за първия полуфинален мач от Лига Европа против шесткратния победител в шампионата Севиля, клубните юристи участваха на второто чуване в следствието против клуба в съда в Торино.

Футболната федерация на Италия може да дефинира ново евентуално лишаване на точки от актива на Юве, а съгласно последните информации Ювентус ще получи ново наказване до края на сезона.

" Не знам какво ще се случи, имаме щит и към този момент нищо не ни тормози ", сподели Алегри.

" Един ден е черен, един е жълт. Всички приказват и знаят всичко, само че ние сме предпазени. Сега имаме тези мачове от Лига Европа и още четири мача в Серия А ", добави Алегри.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР