Треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри, получи добри новини преди

...
Треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри, получи добри новини преди
Коментари Харесай

Федерико Киеза ще бъде готов за Дерби д`Италия, но не и Рабио

Треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри, получи положителни вести преди дербито с Интер през уикенда. Федерико Киеза се причисли към в тренировките със своите съотборници при „ биаконерите “. Адриен Рабио обаче ще би трябвало да изчака още малко. Това съвсем несъмнено значи, че първият ще може да вземе присъединяване в Дерби д’Италия, до момента в който шаносеве за втория са дребни.

Контузиите бяха разочароващ фактор за Алегри и Ювентус през последните седмици, като отсъствието на Киеза и Рабио несъмнено се отрази на представянето на тима. „ Старата госпожа “ изгубиха точки за пети път този сезон, когато приключиха наедно 1:1 с Емполи през уикенда, резултат, който разреши на Интер да се върне на върха в таблицата на лигата с мач по-малко.

Матия Де Шилио също към момента отсъства, защото се възвръща от контузията на кръстна връзка. Уестън Маккени пък взе присъединяване в тренировката, макар леката си болежка в глезена след загубата от Емполи. Рабио обаче ще би трябвало да изчака до четвъртък, с цел да се причисли към съотборниците си, защото приключва възобновяване си от травма на прасеца.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР