Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри остана доволен от победата с

...
Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри остана доволен от победата с
Коментари Харесай

Алегри: Постигнахме важна победа в мач, който въобще не беше лесен

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри остана удовлетворен от успеха с 3:0 над Сасуоло. Той съобщи, че това е значима победа за неговия тим, която не е пристигнала по никакъв начин елементарно. Освен това той разяснява и терзанията за травми на Анхел Ди Мария и Денис Закария.

" Не съм обезпокоен. Нека забележим какво ще покажат прегледите на следващия ден. За страдание сходни неща се случват във футбола. Ди Мария имаше проблем с аддуктора и преди седмица. Може би трябваше да го заменя при 3:0, само че виждах, че се забавлява. При Закария става въпрос единствено за крамп, нищо повече. Важното е, че спечелихме този мач, което в действителност желаехме, а той не бе по никакъв начин елементарен ", съобщи Алегри.

В началото на мача Сасуоло пропусна няколко положителни благоприятни условия, само че по-късно Юве се окопити и взе нещата под надзор.

" Започнахме добре, само че по-късно на няколко пъти загубихме елементарно топката и в тези моменти изглеждахме много нежни. Не успявахме да вземем надзор над мача. Сложих Ди Мария и Куадрадо на двата фланга и това бе всичко. След почивката още веднъж губехме прекомерно елементарно топката и трябваше по-добре да се възползваме от опциите си. Истински съм впечатлен по какъв начин Бремер се вписа в тима. Той е доста спокоен. Само един път се наложи да му подвикна от скамейката, когато потегли да гони Доменико Берарди чак до центъра. В тези обстановки просто би трябвало да го остави ", добави експертът.

Той разяснява и двата гола на Душан Влахович.

" Той е доста благополучен, че означи тези попадения, само че има моменти, в които би трябвало да усъвършенства решенията си на терена. Радвам се за него, тъй като имаше потребност от тези голове ", показа наставникът.

Междувременно в обществените мрежи се появи фотография на Леандро Паредес, който гледа мача на Юве и се радва на гола на Ди Мария. Това още веднъж засилва слуховете за негов трансфер при " бианконерите ".

" Двамата са другари от Аржентина, тъй че това е нещо обикновено. Не знам дали ще заиграят дружно, сега разгадавам на футболистите, които имам разполагаем. Клубът свърши добра работа, загубихме значими футболисти, само че на тяхно място бяха привлечени други положителни играчи ", приключи Алегри.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР