Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри не прие твърде драматично загубата

...
Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри не прие твърде драматично загубата
Коментари Харесай

Алегри: Важното е, че постигнахме целта си

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри не одобри прекомерно трагично загубата с 1:2 от Йънг Бойс в последния мач от група “Н” на Шампионската лига. Въпреки провалянето “Старата госпожа” остана на върха в групата и това е най-важното съгласно наставника.

“Постигнахме задачата си да спечелим групата, даже и в такава вечер, когато нищо не се получаваше. Пропуснахме доста положения и подарихме дузпа на противника, тъй че може би заслужавахме да загубим”, счита Алегри.

Той разяснява и ситуацията в последната минута, когато гол на Дибала бе анулиран поради засада на Кристиано Роналдо, който пречеше на вратаря.

“Това беше засада. Дори и да бяхме изравнили, това не променяше нищо. Започнахме мача добре и не бяхме мързеливи, само че просто нещата не се получаваха. Въпреки това спечелихме групата, а това бе най-важното и благодаря на момчетата”, добави експертът.

Накрая Алегри разяснява и идния чоп за 1/8-финала в понеделник: “Няма значение кой ще ни се падне, стига през февруави да бъдем в добра форма”.

Шампионска Лига 6 кръг, сряда 12 декември  Йънг Бойс 2:1краен резулат  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР