Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри изрази умерен оптимизъм сред нулевото

...
Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри изрази умерен оптимизъм сред нулевото
Коментари Харесай

Алегри: Чашата ни е наполовина пълна

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри изрази сдържан оптимизъм измежду нулевото реми с Барселона в Торино в огромното дерби от петия кръг на груповата фаза в Шампионската лига.

“Това е първото нулево реми за Ювентус през сезона. Барселона се пази доста добре. Създадохме няколко положения пред първото полувреме, само че по-късно Барселона затвори всички свободни зони по фланговете и стана доста тежко за нас. Спечелената точка е доста значима.

Отиваме в Гърция за мача с Олимпиакос със съзнанието, че успеха ще ни класира за плейофите, до момента в който противоположен случай ще би трябвало да се надяваме Спортинг да не победи Барселона. Не забравяйте, че Ювентус през днешния ден игра против Барселона. Чашата ни е на половина цялостна, защото показахме, че умеем да се браним добре”, разяснява Алегри.

Звездата на “Старата госпожа” Пауло Дибала също приказва пред медиите.

“Не ни беше елементарно против толкоз тежък противник,, какъвто е Барселона, който се защитаваше по-добре, в сравнение с различен път. Сега би трябвало да спечелим идващия мач и да не гледаме какво ще се случи с Барса. Трябва да усъвършенстваме играта си. Защитаваме се добре, само че би трябвало да играем с топката повече”, сподели аржентинецът.
Шампионска Лига 5 кръг, сряда 22 ноември  Ювентус 0:0краен резулат  Барселона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР