Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри беше посрещнат на нож от

...
Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри беше посрещнат на нож от
Коментари Харесай

Треньорът на Ювентус никога не е бил зарязван от жена

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри беше посрещнат на нож от почитателите на " Старата госпожа ", откакто размени Антонио Конте през 2014 година. Той освен размени почтено Конте, а даже направи по този начин, че към този момент никой не помни предшественика, а Ювентус върви към осма поредна купа.
 Секси водеща желае да се трансформира в муха поради Алегри
" Не мога да схвана за какво на почитателите им липсва Конте. Може би се усещат като младежите, които са били изоставени от гаджето ", разсъждаваше преди три години Алегри, който в никакъв случай не е бил изоставян от жена, а в противен случай - постоянно си е тръгвал пръв. Все отново става въпрос за човек, отменил сватбата си два дни преди церемонията.

Това се случва през 1992 година, когато 24-годишният халф на Пескара Алегри анулира сватбата си с първата си обич Ерика, с която се среща като младеж в Ливорно. Той й прави предложение, тя приема, само че след това той размисля.

" Беше ми доста неловко да й кажа, само че го направих. Много плака, само че разбра, че това е било вярно решение ", споделя Алегри, който е открил, че една връзка обикновено продължава три години. След раздялата с Ерика той се утешава с 18-годишната начинаеща водеща Ванила Пасарело. Двамата се срещат още до момента в който той се готви за сватбата с Ерика.

Тя е на море в Сардиния, когато научава, че Алегри към този момент е ерген. Скоро двамата са дружно, като остават по този начин по-малко от две години. Тя се мести с него от Пескара в Каляри. Той изоставя и нея, а през 1994 година се дами за Глория Джоя, от която има щерка Валентина. През 1998 година те се развеждат. Следващата му жена се споделя Клаудия Уги, с която са дружно цели осем години.

Обяснението на Алегри за продължителността на връзката е следното: " Тогава бях треньор на Сасуоло и Каляри, никой не се интересуваше от мен ". Плод на любовта им е синът Джорджо, роден след раздялата им.

През 2014 година те се събират за малко, като Алегри я води на коледно събитие на Ювентус.
" Тя доста ме е подкрепяла, като си затваряше очите за всичките ми нелепости ", признава Макс. Той е свързван в този интервал с водещата Барбара Д`Урсо, само че и двамата опровергават това. През 2012 година Алегри се свързва с 18 години по-младата от него Глория Патрици. С това завладяване той става забавен на пресата, защото девойката е била корица на " Плейбой ".

Патрици и Алегри остават дружно до 2014 година. Те не разясняват аргументите, само че мнозина считат, че до раздялата се стига под натиска на почитателите на Ювентус. Пресата разгласява туитове на Глория, в които назовава Ювентус " срам за Италия " и по този начин посява напрежение сред тях. В деветия кръг Ювентус позволява първа загуба в шампионата - 0:2 от Дженоа. Случайно или не след този мач се схваща, че Макс още веднъж е самичък. Патрици стартира да излиза с Бобо Виери, само че романът има продължава малко.

Алегри също не стои дълго самичък. Той се връща при някогашната си жена, а след финала на Шампионската лига през 2017 година излиза наяве, че има връзка с известната на Апенините актриса и водеща Амбра Анджолини.

Двамата са гаджета от пролетта на 2017 година – срещат се на ваучър в Торино, където тя снима филм. Плановете им са да вдигнат женитба през лятото на тази година след края на сезона. Дали Алегри още веднъж ще избяга или ще се опровергае, че любовта трае три години - следва да разберем напълно скоро.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР