Треньорът на Ювентус Андреа Пирло заяви, че не е бил

...
Треньорът на Ювентус Андреа Пирло заяви, че не е бил
Коментари Харесай

Пирло: Мората бе приоритет за нас

Треньорът на Ювентус Андреа Пирло съобщи, че не е бил обиден по никакъв метод от сагата с Луис Суарес. Бившият италиански национал показа, че е благополучен, че „ бианконерите “ са привлекли Алваро Мората.

Андреа Пирло дебютира отпред на Ювенстус с класическа победа над Сампдория предходната седмица и е удовлетворен от това по какъв начин футболистите са се приспособили към методите му.

„ Свършихме добра работа през седмицата, доста по-добра от предходната. Увеличихме интензивността и момчетата реагираха добре. Останалото не ни е засегнало по никакъв метод. Дибала работи с нас. Той се завръща последователно. Ще забележим през днешния ден по какъв начин ще се почувства, откакто претърпя тежко натоварване. Ще решим дали да го включим в групата или да го оставим да продължи да тренира “, съобщи Пирло.

„ Смяната на целия тим след един мач би било необичайно. Ще се опитам да включа тези, които работеха най-добре през седмицата. Ще избера най-хубавите, които да се изправят против Рома “, добави още той.

„ Чакахме нападател, който да пристигна и той към този момент е тук. Познавам добре Мората. Имах шанса да играя с него. Той беше един от нашите цели. На техническо и тактическо равнище, той е играчът, който търсехме. Пелегрини отиде в Дженоа, с цел да получи повече игрово време. Де Шилио е разполагаем, както беше и през предходната седмица “, съобщи треньорът на Ювентус.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР