Треньорът на Ювентус Андреа Пирло бе много разочарован от решението

...
Треньорът на Ювентус Андреа Пирло бе много разочарован от решението
Коментари Харесай

Пирло недоволен от решението мачът с Наполи да се играе

Треньорът на Ювентус Андреа Пирло бе доста отчаян от решението мачът с Наполи да се играе. Както е известно неаполитанците отхвърлиха да пътуват за Торино при започване на октомври, откакто имаха двама инфектирани с ковид и получиха възбрана от локалните здравни управляващи да напущат града. В разследване на това решение отборът получи служебна загуба.

Наполи загуби първите две обжалвания, като въпросът стигна до Италианския олимпийски комитет. В последна сметка бе взето решение служебната загуба да бъде анулирана и дуелът да се изиграе.

Пирло разяснява обстановката след загубата от Фиорентина в Серия А.

" Отменената победа не може да бъде опрощение. Започнахме мача с неправилна конфигурация и когато това се случи, нормално приключва зле. Подобно нещо може да се случи в последния мач преди Коледа, когато играчите стартират да мислят за ваканцията. Бяхме инертни и разсеяни, което направи загубата неизбежна. Ние нямаме проблем да играем с Наполи. Аз съм смутен повече за другите тимове, които пътуваха и играха мачовете си при повече инфектирани с ковид. Те постъпиха заслужено, като играха, без значение от събитията. Не мога да разясня правилността на решението, само че то несъмнено е незаслужено към тези тимове, които съумяха да изиграят мачовете си в по-сложна обстановка ", изясни експертът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР