Треньорът на Янтра Габрово - Велислав Вуцов, беше много афектиран

...
Треньорът на Янтра Габрово - Велислав Вуцов, беше много афектиран
Коментари Харесай

Вили Вуцов: Това е футболен тероризъм, да викнат ГДБОП

Треньорът на Янтра Габрово - Велислав Вуцов, беше доста обиден след провалянето с 0:1 от Миньор в Перник и приказва пред камерата на Gong.bg. Вуцов упрекна непосредствено съдийската бригада за това, което са свършили при визитата на габровци.

„ Те спестени картони бяха в едната посока и вдигнати в другата. На терена през днешния ден би трябвало да пристигна ГДБОП – това е един футболен тероризъм. Класически тероризъм с престъпник. Този е престъпник и цяла България го знае, само че значимо е кой го назначава. Този, който го назначава, е най-големият престъпник, само че с него ще се разправям на персонална основа, защото тероризират тима ми. Поемам виновността за загубата. Не може да каже на левия бек – кажи им да те сменят, защото ще те изгоня. Смених го и на другия ни бек му изпука за 12 минути два жълти картона. Ние имаме пет фала, той ни даде четири картона “, стартира тирадата си Вуцов пред нашата медия.

„ За тази дузпа изобщо няма да приказвам, това е безумство при 0:0. помощниците и те калпазани. Ако това са им опциите, мигновено би трябвало да бъдат спрени, защото очевидно футболът им идва тежък. Казах на съдийския наблюдаващ всичко 1:1. Ще взема ограничения, защото доста хора потеглиха против фамилия Вуцови – объркаха се. Разни мишки, които си мислят, че могат да бъдат по-големи тарикати. Аз съм възпитаник на Иван Вуцов. Много неща ще кажа и доста хора ще ги боли главата. Всички мачове играем феърплей, няма подозрения за ангажименти. Играхме си и през днешния ден както би трябвало. Като качество на играта – не е това, което трябваше. Имаше разпределяне. Водещите ни футболисти излязоха от наказване. Всяко нещо фал, набуха ни 10 пъти в пеналта. Страшна работа. Поздравявам Миньор, само че тя се дължи на цялата тройка “.

„ По принцип това, което направиха момчетата за мен, съм им признателен. Не сме водили диалози с Янтра. Имам проекти, само че се възнамерявам дали да не сложа някои хора на местото им. Да отида на позиция, която ми е препоръчана и някои хора като тия през днешния ден терористи да ги слага на място. Това не е обикновено това нещо, несериозно е. Време е да се приказва чисто футболно, какво се играе, какво се случва на терена. Ние приказваме за съдийство, уредени мачове и не желая да приказвам за такива неща, защото ми е мъчително “, продължи Вуцов.

„ Не бих се нагърбил с прогноза за елита. Лудогорец при всяко състояние са едни гърди напред. Ако някой си мисли, че те ще бият елементарно Черно море – не познават. За мен Левски има по-добър тим от ЦСКА. Левски и ЦСКА е бил постоянно черешката на тортата у нас. В Левски ще се опитат да си създадат кефа и да спрат ЦСКА. Това е хубавото на родния футбол, че има феърплей. Равностойни са и двата мача. Шапки долу на ЦСКА 48, защото стопираха и Лудогорец. Без да ми се наскърбяват от Разград, само че 1948 с този феърплей заслужаваха купата. Футболът е по този начин – един ден ти върви, различен – не. За 48 мача с Лудогорец е бил най-важният, само че не го изигра добре. Купата справедливо отиде в Лудогорец, само че за мъжеството, положителната игра и феърплей 48 имаха потребност да получат тонус. Финал и трето място е изцяло добре за сезона им “, сподели още Вуцов в Перник.

Чуйте целият коментар на Велислав Вуцов в прикаченото видео.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР