Треньорът на втородивизионния Арда (Кърджали) Стойчо Стоев разкри какво най-много

...
Треньорът на втородивизионния Арда (Кърджали) Стойчо Стоев разкри какво най-много
Коментари Харесай

Стойчо Стоев: Нормално е Лудогорец да е пред Левски и ЦСКА

Треньорът на втородивизионния Арда (Кърджали) Стойчо Стоев разкри какво най-вече въздейства отрицателно за представянето на ЦСКА-София и Левски. Според него това са катаклизмите в двата клуба, само че все пак той не ги отписва от битката за купата. Бившият ментор на Лудогорец и Левски обаче е безапелационен, че и този сезон „ орлите “ от Разград ще побеждават в Първа лига.

" Ясно е, че в този момент упоритостите на ЦСКА и Левски ще бъдат да детронират краткотрайния лидер Лудогорец, само че няма да им е елементарно. Каквото и да си приказваме, Лудогорец от много време е построен тим с добра организация и с доста класни футболисти и е обикновено постоянно да е пред тимовете на Левски и ЦСКА. В тези тимове постоянно има някакви катаклизми, за жалост, и нещата не се получават. Има обаче още много мачове, делене на формата, там може всичко да се случи “, показа Стойчо Стоев пред Канал 3.

„ В момента Лудогорец има по-класните футболисти. Сигурно за всички ще бъде изненада, в случай че Лудогорец не стане първенец. Няма спор. В момента е най-добре структурираният тим в България ", добави някогашният треньор на „ орлите “ и „ сините “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР