Треньорът на вратарите в Славия Радостин Станев коментира как се

...
Треньорът на вратарите в Славия Радостин Станев коментира как се
Коментари Харесай

Радо Станев: Много специалисти ми звъняха да не вземам Вуцов в Славия!


Треньорът на вратарите в Славия Радостин Станев разяснява по какъв начин се е стигнало до привличането на Светослав Вуцов в столичния клуб. Младокът беше определен за най-хубав вратар в анкетата на българските публицисти, както и за най-прогресиращ млад състезател.

Именно Радо е индивидът, който открива, притегля, тренира и постанова в Славия сина на Велислав Вуцов.

„ Много съм удовлетворен от двете награди на Светльо, тъй като той ги заслужаваше. Няма нищо по-хубаво от това трудът и геният ти да бъдат оценени. А той има неоспорим гений “, съобщи пред БЛИЦ Станев.



„ Аз съм упражнявал много вратари, само че за първи път мой ученик е оценен толкоз високо, ставайки №1 в България на поста си.

Никога няма да не помни по какъв начин преди 2 години привлякох Светльо от Септември в Славия. Доста „ експерти “ ми звъняха и ме поучаваха да не го взимам. Няма да изтъквам имената им. Такова било момчето, онакова било. Такъв му бил характерът… Съсипаха ме с позвънявания и известия, че позволявам неточност.

Но аз настоях. Говорих с шефа Венци Стефанов и Светослав Вуцов дойде в Славия. Безспорен гений е. Моята цел е той да бъде крепко стъпил на земята, да надгражда и да реализира трансфер в добър европейски тим. Пожелавам му го от сърце “, добави Радо.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР