Треньорът на волейболният шампион Нефтохимик 2010 (Бургас) Николай Желязков призна

...
Треньорът на волейболният шампион Нефтохимик 2010 (Бургас) Николай Желязков призна
Коментари Харесай

Ники Желязков: Изключително ценна победа

Треньорът на волейболният първенец Нефтохимик 2010 (Бургас) Николай Желязков призна след трагичната победа над Монтана с 3:2 гейма в отсрочен мач от 4-ия кръг на първата осмица в Суперлигата, че триумфът е извънредно скъп. Ето още какво показа Желязков след срещата:

" Мисля, че през днешния ден би трябвало да поздравя момчетата за напъните и борбеността, която имаха от първата до последната минута. Въпреки, че нещата не се получаваха по най-хубавия метод, по-късно успявахме да се борим и да демонстрираме, че можем да играем в тежки обстановки. Спечелихме два гейма с разлика. За мен вървяха гейм за гейм и в петият си помислих, че по пътя на логиката напрежението би било повече в нашето поле, само че се веселя, че спечелихме в тази настройка. Момчетата в действителност дадоха всичко от себе си. Дали е скъпа успеха ли? Изключително скъпа е. Победите са значими в този формат на Суперлигата, тъй че този триумф е извънредно скъп за нас. От тук нататък следва един ден отмора, с цел да може да заредим батериите за идващите мачове ".

" Ясно е, че разполагаме с тези състезатели и тяхната класа е ясна. Това, което споделих в съблекалнята на тима преди мача, че ние можем да играем единствено, в случай че си създадем такава атмосфера с страсти, близка до това равнище на адреналин, което показахме. Ние можем да играем единствено по този начин. Показахме го в избрани моменти и другото, което е доста значимо за мен е, че останахме положителни до края, тъй като в тази обстановка - травма след травма, проблем след проблем, когато всичко те натиска, тази атмосфера оказа помощ доста. Убеден съм, че нещата ще се усъвършенстват, просто би трябвало да изтърпим този интервал. Друго няма какво да създадем ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР