Треньорът на волейболния ЦСКА Александър Попов заяви, че на тима

...
Треньорът на волейболния ЦСКА Александър Попов заяви, че на тима
Коментари Харесай

Сашо Попов: Липсва ни класа

Треньорът на волейболния ЦСКА Александър Попов съобщи, че на отбора му липсва класа, с цел да бъде още по-кокурентен в Европа. " Червените " изгубиха от съветския гранд Белогорие (Белгород) с 0:3 гейма в първия мач от 1/16-финалите в шампионата за Купата на CEV.

" Прекалено класен тим е Белгород, с цел да вършим някакви капитални заключения. Силен тим, със мощен сервис, играчи, играещи в лига, в която всяка седмица има сходен заряд. Липсва ни доста класа и доста рутина, с цел да бъдем още по-конкурентни ", съобщи Попов.

" Според мен играхме смело. Опитвахме да се надиграваме с тях, само че можеше да използваме и други приоми. Опитахме се да бием мощен сервис. Първият гейм 23 равни, който не се е занимавал с волейбол, той няма да знае, че се взема решение с една обстановка. За жал тя не беше в наша изгода. Доволен съм от психическата подготовка на момчетата, тъй като се пробваха да се борят с по-силни от тях. Наред с това лъснаха проблеми, които тук в българското състезание доста мъчно си личат ", добави той.

" Изводите са за нас. Има доста неща, върху които да работим. Ако би трябвало с една дума да кажа, можехме да играем по-добре. Можехме да се оправим с някои обстановки по-добре, макар че, когато играем в избрани обстановки равни с подобен тим, би трябвало да не бъдем толкоз сериозни ", сподели още наставникът на ЦСКА.

" Опитахме се да играем против международен тим. На моменти се получаваше. Би трябвало проблемчетата, които излизат на такава среща да стимулират състезателите и да бъдат изчистени в подготвителния развой. В България някои от тези неточности не се санкционират, ами минават, а против подобен тим не минават ", приключи Сашо Попов.

Снимки: ИВАН ЙОЧЕВ, SPORTAL.BG

ГАЛЕРИЯ от мача ЦСКА - БЕЛОГОРИЕ 0:3 - ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР