Треньорът на волейболния ЦСКА Александър Попов призна пред Sportal.bg и

...
Треньорът на волейболния ЦСКА Александър Попов призна пред Sportal.bg и
Коментари Харесай

Сашо Попов: Купата на България не ни е цел

Треньорът на волейболния ЦСКА Александър Попов призна пред Sportal.bg и Sportal TV след разгрома над Тетевен Волей с 3:0 в мач от шампионата за Купата на България, че не могат да завоюват трофея и това не е тематика на диалози. Попов добави, че има задоволително тимове, които ще се борят за трофея, а за тях трофей ще бъде, в случай че могат да играят по-добър волейбол.

" Отборът на Тетевен е стойностен тим в Тетевен. До колкото знам момчетата им не могат да водят естествена подготвителна активност и все пак имат старанието да играят в Суперлигата, което е за възторженостти. Не, ние не можем да спечелим Купата на България и това не е тематика на диалози. Има задоволително тимове, които ще се борят за трофея, нашият трофей ще бъде, в случай че можем да играем по-добър волейбол и нашите млади момчета да играят по-добре. Това колкото и елементарно, и безболезнено да звучи, е доста мъчно, тъй като всички чакат ЦСКА освен да има цели, а и да ги реализира. А това тежи на състезателите ни, които са реалисти и виждат, че са млади или, че излизат против много по-опитни, само че въпреки това желаят оптималното. Трябва да прегорят в тези си настроения, с цел да дадат това, което могат и по-късно да го надградят ", показа Сашо Попов.

" Трябва да ви кажа, че близо 11 месеца не е имало мач в тази зала. Но вижте, нашият подготвителен развой е добър и в никакъв случай не сме страдали от това нещо. Дали е пандемия или не, ние бързо влизаме в подготвителен режим. Може и да снимате, след мача имат предпочитание да продължат. Това е гаранция за техния триумф и техните качества, че горят в подготвителния развой ", сподели още наставникът на " алените ".
Снимки: Марин Маринов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР