Треньорът на волейболния Пирин Разлог Северин Димитров разбираемо не остана

...
Треньорът на волейболния Пирин Разлог Северин Димитров разбираемо не остана
Коментари Харесай

Северин Димитров: Нищо не е загубено срещу Левски, идва трети мач

Треньорът на волейболния Пирин Разлог Северин Димитров разбираемо не остана удовлетворен от развоя на втория мач против Левски, откакто отборът му позволи загуба с 2:3 и прати четвъртфиналната серия от плейофите на волейболната Суперлига в трети мач. Пирин завоюва първия дуел с 3:0 и изглеждаше покрай полуфинал, само че в София " сините " демонстрираха темперамент и докараха серията до трети мач.

„ Според мен през днешния ден Левски игра доста по-събрано и по-концентрирано. Тимът изпълняваше доста добър начален удар. Във втория гейм съумя да ни затрудни оптимално, направи огромна разлика отново с прекрасен начален удар. Пропуснахме да вземем мача, само че въпреки всичко би трябвало да сме спокойни, тъй като ни чака трети мач. Днес поехме риск на начален удар.
 Левски - Пирин @@@
Трябваше да бием по-хубав и по-остър сервис. От там пристигнаха и грешките. Ще създадем нужните корекции за мача, който следва. Ще забележим през този мач по какъв начин сме стояли на игрището и какво би трябвало да променим. Надявам се тези, които са контузени да нямат някакви затруднения и да могат да играят в идващия мач”, сподели Димитров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР