Треньорът на волейболния Нефтохимик Николай Желязков остана разочарован от пропуснатата

...
Треньорът на волейболния Нефтохимик Николай Желязков остана разочарован от пропуснатата
Коментари Харесай

Николай Желязков: Имаме нужда от повече характер в някои моменти

Треньорът на волейболния Нефтохимик Николай Желязков остана отчаян от пропуснатата опция неговият тим да приключи като есенен първенец, откакто загуби с 1:3 против Монтана в дербито на 9-ия кръг в Суперлигата на България за мъже. Той акцентира, че тимът му би трябвало да е по-постоянен в изявите си, с цел да може да се поздрави с сполучлив сезон.
 Австрийски национал въодушеви Монтана за победа над първенеца (снимки + статистика)
" Отборът на Монтана съумя да сервира добре и ние не успяхме да отиграем първоначално обстановките, в които те сервираха леко. Не успяхме да посрещаме добре. Освен това блокадата ни куцаше, въобще не съм удовлетворен от този аспект ", стартира треньорът на бургазлии.

" Имаше детайл на изненада, защото те имага нов разпределител и ние не бяхме разучили задоволително добре неговата игра. Това обаче не беше главната причина за загубата. Всички позволиха неточности и имахме проблеми във всички значими детайли ".

" За мен грешките са неприятни, не естествени. С успеха предходната седмица против Хебър бяхме любимци да сме водачи на полусезона, само че с тази загуба това става невероятно. Това са неща, които би трябвало към този момент да оправяме, би трябвало да демонстрираме темперамент в основните моменти. В този аспект към момента сме неуверени ", приключи Желязков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР