Треньорът на волейболния Монтана Даниел Пеев коментира победата с 3:2

...
Треньорът на волейболния Монтана Даниел Пеев коментира победата с 3:2
Коментари Харесай

Даниел Пеев: Началото на мача беше най-трудно

Треньорът на волейболния Монтана Даниел Пеев разяснява успеха с 3:2 над израелския Апоел (Кфар Шаба) в среща-реванш от 1/16-финалите на шампионата Чалъндж къп. Така българският отбор продължава напред в шампионата и то при дебютното си присъединяване в Европа.

" Най-трудно беше началото на мача предвид на това, че се изискваше от нас да влезем добре и да осъществим задачата да спечелим най-малко два гейма. Започнахме нерешително, тимът от Израел до известна степен беше трансформирал метода си на игра от първия мач и ни трябваше известно време на акомодация, с цел да създадем нужните корекции. В първия гейм също имахме шансове, само че направихме обикновени неточности в края, сбъркани сервиси, това е самостоятелен детайл. Във втория и третия гейм момчетата се сбориха ", сподели Пеев пред BGvolleyball.com .

" Има някои момчета с болежки. Донякъде това са и аргументите след третия гейм да направя промени в състава. От друга страна желаех момчета, които имат по-малко участия в мачовете до момента, да усетят тръпката на евромач. Добри Иванов е с проблеми в кръста, тази седмица не е упражнявал и нямаше по какъв начин да взе участие. Златко Кьосев имаше болки в бедрото и не желаех да пожертвам повече. Исках да видя Делчо Раев и Михалев в деяние. От Делчо съм извънредно удовлетворен още от предходната година, откакато е част от нашия тим. Никога нямам никакви подозрения. В момента, в който той влезе в игра, знам, че е на 100 %. Така е и в тренировките. Няма по какъв начин да си по един метод в подготвителния развой като държание и отговорност, и да си по различен метод по време на мач. На Жорето Михалев му трябваше малко време. Може би не е очаквал, че ще вземе присъединяване, което не е вярно. Трябваше му време да се апаптира ", добави треньорът на Монтана.

" За идващия противник знаем, че там играе Боян Йорданов. До мачовете от идващия стадий ще се срещнем с тима на Фойникас ", приключи Пеев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР