Треньорът на волейболния Левски Владимир Николов призна, че е направил

...
Треньорът на волейболния Левски Владимир Николов призна, че е направил
Коментари Харесай

Владимир Николов: Направих стратегическа грешка

Треньорът на волейболния Левски Владимир Николов призна, че е направил стратегическа неточност в шампионата за Купата на България, откакто " сините " отпаднаха на полуфинал от Хебър (Пазарджик) след 0:3 гейма.

" Спортно-техническите аргументи за загубата са две - изключителния сервис, който изпълняваше Хебър, и с който не успяхме да се оправим. Те направиха 12 директни точки от сервис, за мен са повече, защото аз имам поради и тези сервиси, при които топката се връща в тяхното поле. Така е доста мъчно, невъзможмо да се играе. Другата причина е стратегическа. Взех неверно решение за шампионата. Имах концепция Смилен да играе в първия мач, аз - във втория, а той – вероятно в третия. Днес нито аз, нито той издържахме, което е проблем - играхме без диагонал ", призна Владо Николов.

" Продължаваме да работим за идните мачове в шампионата и се надяваме да повишим равнището си на игра, с цел да бъдем конкурентни на водещите тимове. Ще работим всеки ден за подобряването на посрещането на сервис с отскок и аз съм уверен, че методът, по който изглеждахме през вчерашния ден не е инцидентен и това ще бъде нашия образ за напред ", добави треньорът на " сините ".

" Ако Хебър извършва сходен сервис, има напълно действителни шансове да се поздрави с успеха на финала с Нефтохимик. Въпреки че те имат страховит Салпаров и Учиков, който може да реши тежките обстановки. Очаквам доста интереснен край ", приключи Николов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР