Треньорът на волейболния Левски Андрей Жеков остана доволен след първата

...
Треньорът на волейболния Левски Андрей Жеков остана доволен след първата
Коментари Харесай

Андрей Жеков: Доволен съм, беше важно да запишем първа победа

Треньорът на волейболния Левски Андрей Жеков остана удовлетворен след първата победа на отбора му в първата осмица на Суперлигата - 3:0 против Пирин (Разлог) в единствения изигран мач от 4-ия кръг. Ето какво показа Жеков пред медиите след срещата:

" Резултатът може би малко подлъгва. Смятам, че можехме да бъдем по-категорични, само че въпреки всичко бе значимо да запишем и първа победа в така наречен първа осмица. Може би и по тази причина имаше някакво известно напрежение най-малко при започване на мача. Чиста победа е и дадохме опция на млади състезатели да поиграят, тъй че съм удовлетворен. Това е нещото, което се пробвам - да давам опция на младите състезатели да се пробват да вземат от по-опитните, а надлежно по-опитните да се пробват да своя образец на подрастващите ".

" Аз се усещам добре. Като цяло се отрази този интервал, в който не упражняваха някой състезатели. Голяма част от тима мина през това, само че за жалост не всички. Ситуацията е такава и би трябвало да се оправяме с това, което е сега ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР