Треньорът на волейболния Хебър (Пазарджик) Атанас Петров коментира победата над

...
Треньорът на волейболния Хебър (Пазарджик) Атанас Петров коментира победата над
Коментари Харесай

Атанас Петров: Ако играем срещу Нефтохимик така, както днес, имаме шанс да се поздравим с победата

Треньорът на волейболния Хебър (Пазарджик) Атанас Петров разяснява успеха над Левски с 3:0 гейм, която прати неговия тим на по този начин мечтания край в шампионата за Купата на България пред лична аудитория.

" Сервисът бе в основата на триумфа, само че и доста дребни елементи взеха решение мача. 12 аса за 3 гейма е нещо впечатляващо. Малко хора вършат това, което направи Александър Ляфтов – 8 аса в три гейма. Поздравления. Заредени от страстта в тази страхотна зала момчетата се раздадоха. Левски игра добре, само че с този сервис им беше доста мъчно. Знаехме, че Владо Николов ще получава доста топки, в случай че играе, работихме за това да ги спрем двамата с Мляков ", сподели Петров.

" Срещу умел тим като Нефтохимик сервисът ще бъде от решаващо значение. Ние сме щастливи, че сме на край. Ако играем по този начин, както през днешния ден, имаме късмет да се поздравим с успеха. Нашият план въпреки всичко стартира единствено преди 2 години и половина. Надявам се да зарадваме хората в Пазарджик ", приключи наставникът на Хебър.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР