Треньорът на волейболния Добруджа 07 (Добрич) Мирослав Живков призна след

...
Треньорът на волейболния Добруджа 07 (Добрич) Мирослав Живков призна след
Коментари Харесай

Мирослав Живков: Не съм много доволен от играта ни, но спечелихме и се класираме напред

Треньорът на волейболния Добруджа 07 (Добрич) Мирослав Живков призна след успеха над ЦСКА с 3:1 гейма в 1/4-финал за Купата на България, че не може да каже, че е доста удовлетворен от играта, само че са спечелили и са се класирали напред, което е значимото. Ето още какво показа Живков след срещата:

" Това ни е 4-и следващ полуфинал за Купата на България. Ще си вземем поучения. В предходния мач с ЦСКА допуснахаме доста бърка. Не мога да кажа, че съм доста удовлетворен от играта ни, само че спечелихме и се класираме напред, което е значимото. В този мач постигнахме резултат, както трябваше ".

" Трябва да намерим нужното успокоение и време за работа и да сме оптимално здрави. Браво на момчетата, че съумяха да се класират на полуфинал. Доволен съм от офанзивата, само че има какво да надграждаме. Игарата на Мартин Мечкаров и Жулиен Георгиев е плод на групова работа. Наравихме положителни неща на блок. Имаме още много какво да създадем в отбрана. А в този момент ни следва една сериозна борба против Марек ".

" На мен доста ми се желае да спечелим Купата на България. Но не е лесна задача. Във финалната четворка всичко може да се пулучи. Ако всеки от нас даде максимума си, си пожелаваме положителни редултати ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР